Vloerstandaards voor Bluesound

Vloerstandaards voor alle Bluesound speakers, zoals de Bluesound Pulse M, Bluesound Pulse Flex en Bluesound Pulse Mini (2i).Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cavus witte vloerstandaard voor Bluesound Pulse Flex

79,00

visibility

Cavus zwarte vloerstandaard voor Bluesound Pulse Flex

79,00

Bluesound speaker standaards - verrijk je geluidservaring

Welkom bij TV Beugel Specialist, jouw bestemming voor hoogwaardige standaarden voor TV's en Bluesound speakers. Ontdek onze diverse standaarden en accessoires die zijn ontworpen om jouw Bluesound luidsprekers te optimaliseren en je luisterervaring te optimaliseren.

Bluesound speaker standaard - stijlvol en functioneel

Onze Bluesound speaker standaarden bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Kies uit een breed scala aan vloerstandaarden, muurbeugels en tafelstandaarden, allemaal ontworpen om jouw Bluesound-luidsprekers op de ideale hoogte te plaatsen voor een meeslepend geluid.

Montage-opties voor Bluesound speakers

Met onze vloerstaandaards hoef je je Bluesound-luidsprekers niet aan de muur te bevestigen, waardoor je geen gaten hoeft te boren en een strakke, minimalistische uitstraling wordt gecreëerd. Voor diegenen die mobiliteit en flexibiliteit willen, bieden onze vloerstandaarden een gemakkelijk verplaatsbare oplossing, zodat je kunt genieten van je muziek waar je maar wilt.

Vind de perfecte Bluesound standaard bij TV Beugel Specialist

Bij TV Beugel Specialist begrijpen we het belang van hoogwaardige standaarden voor je Bluesound-luidsprekers. Blader door ons assortiment en ontdek de perfecte standaard die past bij jouw behoeften en stijl. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen de prestaties van je Bluesound-luidsprekers verbeteren, maar ook jouw interieur verrijken. Verbeter vandaag nog je geluidservaring met de Bluesound standaarden van TV Beugel Specialist!


Laatst bekeken producten

Lente actie: 10% korting!

Word lid van onze nieuwsbrief en je ontvangt een persoonlijke kortingscode van 10%!
Klik hier of vul je mailadres in onderaan elke pagina op het moment dat je iets wilt kopen.