filter_list

Filter

Muurbeugels voor Denon

Muursbeugels voor Denon speakers, zoals de Home 150, HomeCinema en HEOS 1, 3 en 7 speakers overzichtelijk bij elkaar.

Hieronder vind je diverse soorten muurbeugels om je Denon luidsprekers aan op te hangen. Gebruik deze muurbeugels om je Home 150, HomeCinema en HEOS 1, 3 en 7 speakers eenvoudig te bevestigen aan de muur. De muurbeugels zijn draaibaar en kantelbaar zodat je de Denon speakers eenvoudig op de gewenste plek kunt hangen. Zo heb je altijd het perfecte geluid!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cavus zwarte muursteun voor Denon Home 150

39,00

visibility
shopping_cart

Cavus witte muursteun voor Denon Home 150

39,00

visibility
shopping_cart

Cavus zwarte muursteun voor Denon Home 250

64,00

visibility
shopping_cart

Cavus witte muursteun voor Denon Home 250

59,00

visibility
shopping_cart

Cavus zwarte muursteun voor Denon Home 350

Deze zwarte CMDH350B full motion muursteun van Cavus is ontwikkeld voor de Home 350 speaker. 30 graden links / rechts draaibaar. Tot 20...

59,00

visibility
shopping_cart

Cavus witte muursteun voor Denon Home 350

Deze witte CMDH350W full motion muursteun van Cavus is ontwikkeld voor de Home 350 speaker. 30 graden links / rechts draaibaar. Tot 20...

59,00

visibility
shopping_cart

Cavus frame voor Denon DHT-S516H

Met dit frame bevestig je de DHT-S516H soundbar aan je draaibare muursteun of televisiestandaard, zodat de soundbar onder je tv hangt met...

109,00

Denon muurbeugels

Heb je Denon luidsprekers? Wil je dat ze er goed uitzien en optimaal worden gebruikt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Muurbeugels voor Denon!

Muurbeugels voor Denon zijn de perfecte manier om je Denon-boxen te monteren. Met deze innovatieve muurbeugels kun je je Denon-systeem aan de muur bevestigen, zodat je optimaal gebruik kunt genieten van de beste audio-ervaring die je Denon-systeem biedt.

Ook is het installeren van de muurbeugels voor Denon eenvoudig. De beugels zijn eenvoudig te installeren. Daarnaast zijn de muurbeugels voor Denon ook nog eens stijlvol. De beugels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de stijl van je woning. Zo kun je je Denon-systeem een stijlvolle look geven.

Met de muurbeugels voor Denon kun je je Denon-boxen ook op een hoogte plaatsen waar je het gemakkelijk kunt bedienen. Je kunt je Denon-systeem zo instellen dat het ideaal is voor het luisteren naar muziek of het kijken naar films. Bovendien zijn de muurbeugels voor Denon gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Je kunt er dus op rekenen dat je Denon-systeem veilig en stevig aan de muur zit.

Kortom, met muurbeugels voor Denon kun je je Denon-systeem stijlvol en veilig aan de muur bevestigen. Geniet van de beste audio-ervaring die je Denon-systeem biedt en maak op een eenvoudige manier gebruik van alle voordelen die je Denon-systeem biedt.

Koop vandaag nog muurbeugels voor Denon en geniet van de beste audio-ervaring die je Denon-systeem biedt!


Laatst bekeken producten

Lente actie: 10% korting!

Word lid van onze nieuwsbrief en je ontvangt een persoonlijke kortingscode van 10%!
Klik hier of vul je mailadres in onderaan elke pagina op het moment dat je iets wilt kopen.