Muurbeugels voor Riva

Muursbeugels voor Riva speakers overzichtelijk bij elkaar.

Hieronder vind je diverse soorten muurbeugels om je Riva luidsprekers aan op te hangen. Gebruik deze muurbeugels om je Riva Arena speakers eenvoudig te bevestigen aan de muur. De muurbeugels zijn draaibaar en kantelbaar zodat je de Riva speakers eenvoudig op de gewenste plek kunt hangen. Zo heb je altijd het perfecte geluid!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cavus witte muursteun voor Riva Arena

Deze witte CMRAW full motion muursteun van Cavus is ontwikkeld voor de Riva Arena. 30 graden links / rechts draaibaar. Tot 20 graden...

39,00

visibility

Cavus zwarte muursteun voor Riva Arena

Deze zwarte CMRAB full motion muursteun van Cavus is ontwikkeld voor de Riva Arena. 30 graden links / rechts draaibaar. Tot 20 graden...

39,00

Muurbeugels voor Riva

Heb je Riva luidsprekers? Wil je dat ze er goed uitzien en optimaal worden gebruikt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Muurbeugels speciaal voor Riva!

Muurbeugels voor Riva zijn de perfecte manier om je Riva-boxen te monteren. Met deze innovatieve muurbeugels kun je je Riva-systeem aan de muur bevestigen, zodat je optimaal gebruik kunt genieten van de beste audio-ervaring die je Riva-systeem biedt.

Ook is het installeren van de muurbeugels voor Riva eenvoudig. De beugels zijn eenvoudig te installeren. Daarnaast zijn de muurbeugels voor Riva ook nog eens stijlvol. De beugels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan de stijl van je woning. Zo kun je je Riva-systeem een stijlvolle look geven.

Met de muurbeugels voor Riva kun je je boxen ook op een hoogte plaatsen waar je het gemakkelijk kunt bedienen. Je kunt ze zo ophangen dat het ideaal is voor het luisteren naar muziek of het kijken naar films. Bovendien zijn de muurbeugels voor Riva gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Je kunt er dus op rekenen dat je Riva speaker veilig en stevig aan de muur zit.

Koop vandaag nog muurbeugels voor je Riva luidsprekers en geniet van de beste audio-ervaring die je Riva-systeem biedt!


Laatst bekeken producten

Lente actie: 10% korting!

Word lid van onze nieuwsbrief en je ontvangt een persoonlijke kortingscode van 10%!
Klik hier of vul je mailadres in onderaan elke pagina op het moment dat je iets wilt kopen.