filter_list

Filter

Harman Kardon muurbeugels

Muurbeugels voor alle Harman Kardon Citation speakers, zoals de One, 100, 300 en 500 overzichtelijk bij elkaar.

Hieronder vind je diverse soorten muurbeugels om je Haman Kardon luidsprekers aan op te hangen. Gebruik deze muurbeugels om je Citation speakers, zoals de One, 100, 300 en 500 stevig te bevestigen aan de muur. De muurbeugels zijn draaibaar en kantelbaar zodat je de Harman Kardon speakers eenvoudig op de gewenste plek kunt hangen. Zo heb je altijd het perfecte geluid!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cavus zwarte muursteun voor Citation ONE

39,00

visibility

Cavus witte muursteun voor Citation ONE

39,00

visibility
shopping_cart

Cavus zwarte muursteun voor Citation 300

59,00

visibility

Cavus witte muursteun voor Citation 300

59,00

visibility

Cavus draaibare muursteun met Harman Kardon Citation BAR frame

219,00

 

Muurbeugels voor Harman Kardon

Ben je op zoek naar muurbeugels voor Harman Kardon boxen? Het is een must-have voor elke bezitter van een Harman Kardon-systeem. Met deze muurbeugel kun je een echt muziektheater creëren in je eigen huis. De muurbeugel is ontworpen om het geluid van je Harman Kardon-systeem te versterken, waardoor het geluid helderder en dynamischer wordt.

De muurbeugel is ook ontworpen om het systeem stabieler te maken. Dit betekent dat het systeem niet meer zal trillen of bewegen, waardoor het geluid niet wordt vervormd. De muurbeugel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en staal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Hij is ook eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen maar de muurbeugel te bevestigen aan de muur en je Harman Kardon-systeem te bevestigen aan de muurbeugel. Met de muurbeugel kun je ook genieten van een premium home-entertainmentervaring. De muurbeugel is ontworpen om het geluid van je Harman Kardon-systeem te versterken, waardoor je het geluid nog beter kunt horen.
 

Muurbeugels voor Harman Kardon kopen

Dus als je op zoek bent naar een manier om je Harman Kardon-systeem te verbeteren, dan is de muurbeugel de perfecte oplossing. De muurbeugel is ontworpen om het geluid van je Harman Kardon-systeem te versterken, waardoor je het geluid nog beter kunt horen. Hij is ook ontworpen om het systeem stabieler te maken, waardoor het geluid niet wordt vervormd. Bovendien is de muurbeugel gemaakt van hoogwaardig aluminium en staal, waardoor hij stevig en duurzaam is. Koop vandaag nog de muurbeugel voor uw Harman Kardon-systeem en geniet van een premium home-entertainmentervaring.


Laatst bekeken producten

Lente actie: 10% korting!

Word lid van onze nieuwsbrief en je ontvangt een persoonlijke kortingscode van 10%!
Klik hier of vul je mailadres in onderaan elke pagina op het moment dat je iets wilt kopen.