Muurbeugels voor Bluesound

Muurbeugels voor Bluesound speakers ovezichtelijk bij elkaar.

Hieronder vind je diverse soorten Bluesound muurbeugels om je Bluesound luidsprekers aan op te hangen. Gebruik deze muurbeugels om je Pulse Flex stevig te bevestigen aan de muur. De muurbeugels zijn draaibaar en kantelbaar zodat je de Bluesound speakers eenvoudig op de gewenste plek kunt hangen. Zo heb je altijd het perfecte geluid!Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cavus zwarte muursteun voor Bluesound Pulse Flex

39,00

visibility
shopping_cart

Cavus witte muursteun voor Bluesound Pulse Flex

39,00

 

Bluesound muurbeugels

Wil je je Bluesound speakers aan de muur bevestigen? Dan heb je daar de perfecte muurbeugels voor nodig. Met onze muurbeugels voor Bluesound speakers kun je jouw speakers gemakkelijk aan de muur bevestigen. Deze muurbeugels zijn de perfecte manier om de kwaliteit van je Bluesound speakers optimaal te benutten. De muurbeugels voor Bluesound speakers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn voorzien van een speciale coating. Hierdoor zijn de muurbeugels slijtvast en duurzaam. De muurbeugels zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden gebruikt met een breed scala aan Bluesound speakers.

Met deze muurbeugels kun je jouw Bluesound speakers op de juiste plaats bevestigen, zodat je optimaal kunt genieten van je muziek. Koop nu de muurbeugels voor Bluesound speakers en geniet van jouw muziek op de juiste plaats.


Laatst bekeken producten

Lente actie: 10% korting!

Word lid van onze nieuwsbrief en je ontvangt een persoonlijke kortingscode van 10%!
Klik hier of vul je mailadres in onderaan elke pagina op het moment dat je iets wilt kopen.