filter_list

Filter

Tafelstandaards voor televisie

Draaibare tafelstandaards voor televisies van alle grote merken. Ook met soundbarmontage voor o.a. Sonos, Bose en Denon.Weergave:


Bezig met laden...

Cavus zwarte draaibare TV tafelstandaard voor 32 - 42 inch TV

De CAVTSM draaibare TV tafelstandaard van Cavus is voorzien van een zwart glazen voet en heeft een hoogwaardige uitstraling! Geschikt voor televisies 32 - 42 inch. VES

149,00

Cavus zwarte draaibare TV tafelstandaard voor 43 - 60 inch TV

De CAVTSL draaibare TV tafelstandaard van Cavus is voorzien van een zwart glazen voet en heeft een hoogwaardige uitstraling! Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100 - 600.

169,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met Sonos Beam frame voor 32 - 42 inch TV

De CAVTSM-SB draaibare TV tafelstandaard van Cavus heeft een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Sonos Beam. Geschikt voor televisies 32 - 42 inch. VESA 100 - 400.

199,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met Sonos Beam frame voor 43 - 60 inch TV

De CAVTSL-SB draaibare TV tafelstandaard van Cavus heeft een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Sonos Beam. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100 - 600.

219,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met Sonos ARC frame voor 43 - 60 inch TV

Deze draaibare TV tafelstandaard van Cavus met een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Sonos Arc soundbar. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100 - 600.

229,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met Denon DHT-S516H frame voor 43 - 60 inch TV

Deze draaibare TV tafelstandaard van Cavus met een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Denon DHT-S516H soundbar. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100 -...

269,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met Bose SoundTouch 300 / 700 frame voor 43 - 60 inch TV's

Deze draaibare TV tafelstandaard van Cavus met een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Bose Soundtouch 300 en 700 soundbar. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch....

269,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met frame voor Harman Kardon Citation Bar en 43- 60 inch TV's

Deze draaibare TV tafelstandaard van Cavus met een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Harman Kardon Citation Bar. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100...

279,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met frame voor Bluesound Pulse 2i Soundbar en 43- 60 inch TV's

Deze draaibare TV tafelstandaard van Cavus met een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Bluesound Pulse 2i Soundbar. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100...

269,00

Cavus draaibare TV tafelstandaard met Bose Soundbar 500 frame voor 43- 60 inch TV's

Deze draaibare TV tafelstandaard van Cavus met een zwart glazen en is voorzien van een frame voor de Bose Soundbar 500 soundbar. Geschikt voor televisies 43 - 60 inch. VESA 100...

269,00

Draaibare Multi fit Tv voet geschikt voor televisie met soundbar

Draaibare Multi fit Tv voet van Cavus voor televisies van 46 tot en met 60 Inch met een maximum gewicht van 30 kg. Compleet geleverd met universele Soundbar steun.

319,00

Cavus TV tafelstandaard draaibaar met Adapter voor B&O Horizon

279,00

 

Tafelstandaards voor televisies

Staat jouw televisie op een tv meubel of wil je deze juist op een meubel plaatsen? Er zijn veel goede redenen om gebruik te maken van een draaibare tv voet of tafelstandaard. Misschien ben je de oude voet kwijtgeraakt of staan de voetjes van jouw nieuwe televisie te ver uit elkaar en past deze niet meer op het meubel. Wist je dat er nog meer goede redenen zijn om te kiezen voor een tv voet.

 

Altijd verzekerd van het beste beeld

Onze televisie standaards draaibaar. Als je niet altijd recht voor de televisie kunt zitten, dan is het fijn als je de televisie  naar je toe zou kunnen draaien. Zo komen beeld en geluid recht op je af. Een paar graden draaien zorgt voor al een betere kijkervaring? Altijd vanaf jouw favoriete plek naar je programma's kijken.

 

Standaard de beste kijkhoogte voor jouw televisie

Een handige functie van een Cavus tv voet is de hoogte instelbaarheid. Je kunt deze vooraf op de gewenste hoogte instellen. Misschien wil je de televisie zo laag mogelijk op het meubel hebben of wil je juist wat meer ruimte creëren voor een soundbar onder de televisie. Dankzij de vrijheid van instellen kan dit allemaal.

 

Perfect te combineren met een soundbar en meer

Onze tafelstandaards en TV voeten zijn uit te breiden met optionele accessoires. Wij hebben soundbar frames waarmee je de beste plek voor je soundbar creëert, namelijk direct onder de televisie. Een soundbar frame draait mee met de televisie waardoor beeld en geluid uit dezelfde richting komen. Om de ideale opstelling compleet te maken kun je een mediahouder aan de achterkant van de televisie plaatsen. Hierop bevestig je jouw tv decoder en bespaar je niet alleen ruimte, je bent ook direct af van die zichtbare kabels.

 

Welke tv voet  geschikt voor mijn televisie?

Of je nu een 32 inch Oled of een grote 85 inch Qled televisie hebt. Wij hebben altijd een geschikte tv voet voor jouw televisie! Wil je weten welke draaibare tafelstandaard geschikt is voor jouw televisie? Dan is het belangrijk om te weten welk inch formaat, gewicht en VESA maat  jouw televisie heeft. In de handleiding van de televisie vind je meestal alle benodigde informatie. Kom je er niet uit dan helpen we je graag op weg. Als we het merk en modelnummer van je mogen ontvangen, dan zoeken wij voor je uit welke televisievoet jij nodig hebt: neem contact op met ons.


Lente actie: 10% korting!

Word lid van onze nieuwsbrief en je ontvangt een persoonlijke kortingscode van 10%!
Klik hier of vul je mailadres in onderaan elke pagina op het moment dat je iets wilt kopen.